Over ons

Equisport Projects is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het realiseren van voorzieningen in de paardenhouderij. Van stallenbouw en stalinrichting tot het aanleggen en onderhouden van manegebodems, het plaatsen van omheiningen en nog veel meer. Ook de totale bouw en inrichting van maneges en stoeterijen nemen wij voor onze rekening.

Equisport Projects kent de paardenwereld. De eigenaar Herman Crum is er in opgegroeid en is altijd liefhebber gebleven. Hij beweegt zich veel tussen het paardenvolk. Hierdoor komt hij uit ervaring te weten naar welke producten er vraag is in de sector. De paardensector wordt steeds professioneler. Er is steeds meer vraag naar een bedrijf wat op een professionele wijze advies geeft en hoogwaardige producten verkoopt.

Equisport Projects verkoopt hoogwaardige materialen. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de veiligheid van onze producten.Een item waar veel paardenmensen terecht veel waarde aan hechten. Op het paardensport bedrijf van Herman Crum worden nieuwe producten door ons grondig getest alvorens ze in het pakket worden opgenomen. Onze producten en dienstverlening beantwoorden aan de hoogste eisen.

Maak nader kennis met Equisport Projects en klik in het menu op het onderwerp van uw keuze.
Ook is het mogelijk om op afspraak onze showroom in Heteren te bezoeken. Hier staan veel modellen opgesteld en veel producten kunt u hier in gebruik beoordelen.