Partners

Equisport projects werkt regelmatig samen met een aantal vaste bedrijven. Door de verschillende samenwerkingen kan ieder bedrijf doen waar men goed in is. Wat uiteindelijk resulteert in kwaliteitsslag. Zo kunnen we gezamenlijk maximaal profiteren van productkennis en jarenlange ervaring. Graag stellen we de volgende partners aan u voor:

Logo_liggend_Dark
Dit bedrijf is tevens van Herman Crum, maar ook de thuisbasis van Equisport projects. Vanaf hier verricht Equisport projects haar werkzaamheden en wordt hierin mede ondersteund door Crum Sierbestrating. Dankzij de kennis van Crum Sierbestrating kan Equisport projects projecten uitvoeren waarbij totale terrein inrichting wordt verzorgt. Ontzorgen noemen we dat!

IMG_0651

 

Met trots kan Equisport Projects ook de samenwerking met Paco Horse Products vermelden! Wij hebben meerdere projecten met dit bedrijf uitgevoerd en het is altijd weer een plezier om met dit bedrijf samen te werken. Paco Horse Products richt zich met name op stalinrichting, trainingsapparaten en producten die bijdragen aan het welzijn van Paard en Ruiter!